Vi startade med följande lag:
Hampus - Erik W, Jocke Ek, Kevin, Nikki - Ole, Petter, Andreas - Eric A, Ferna, Johan
På bänken började Kalle, Jonas Ö och Finn
Det nära att vi tar ledningen efter drygt 1 minut.
Johan stressar deras högerback som slår bollen tillbaka till målvakten som får en halvträff till Ferna som skjuter direkt men bollen hamnar en halvmeter utanför stolpen.
Det stog tidigt klart att Önnered sökte långa bollar till sina forwards.
Vi hade lite problem med detta i början utan att de skapade något farligt.
Efter 10 minuter får Önnered en frispark strax utanför straffområdet.
Den slås direkt i bortre krysset, Hampus står lite för mycket i mitten och har inte en chans på bollen.
Efter detta tar vi över spelet mer och mer men har svårt att få till spelet längs marken.
Andreas får en fin boll och löper sig fri och rundar målvakten och skjuter bollen i mål tror alla men deras mittback hinner och räddar bollen på mållinjen.
Kalle som kommit kommer runt på kanten och spelar bollen snett inåt men Ferna får ingen träff på bollen.
Vi har fört spelet i stort sätt hela halvleken men spelat lite för stressat och inte skapat så mycket. Önnered har haft en del anfall men Hampus eller backlinjen har tagit hand om bollen innan det har blivit farligt.
Andra halvleken är mycket ställningskrig på mitten där vi skapar en del chanser. Finn som kom in i halvlek
vinner en duell på kortlinjen och glidtacklar ett inlägg som Johan precis når men får inte ner bollen.
Efter ett tag är det omvända, Johan kommer runt på kanten och slår ett stenhårt inlägg som Finn når men inte tillräckligt.
Efter 70 minuter får vi en hörna som Andreas slår och vår kapten Jocke flyger fram och trycker in bollen med sin skalle.
Vi tar över mer men Önnered kommer runt på högerkanten och slår in bollen till en fri spelare vid straffpukten men deras spelare får ingen träff och anfallet blir till intet.
Johan kommer runt på sin högerkant ett på gånger men får inte till avsluten.
när det är 10 minuter kvar får Önnered en frispark strax utaför straffområdet. Samma spelare slår frisparken över muren men även strax över ribban också.
I slutminuten slår Andreas en perfekt boll till Johan som kommer fri men avslutet går utanför.

Matchen slutar 1-1. Vi är det bättre laget men Önnered är fysiskt starka och inte ofarliga men vi får ta med oss
att vi inte släppt in mer än ett mål i någon match och att vi kom tillbaka efter underläge och fick en poäng även om det känns som två förlorande poäng.